Over Raad

RAAD voluit Raadgevers Administratie Advies Diensten is in 1995 gestart op initiatief van topmensen uit de financiële wereld. Een financiële dienstverlener speciaal voor het MKB.
Administratiekantoor RAAD ASSEN  is succesvol actief sedert 1997 in de regio Assen. De persoonlijke benadering is de basis van het RAAD concept. Wij staan direct voor u klaar. Dat typeert onze houding: naast en achter de ondernemer staan. Zonder dikdoenerij, zonder afstand.

We verlenen administratieve en fiscale diensten en kunnen u bijstaan op tal van terreinen die met uw onderneming te maken hebben.
Als ondernemer heeft u te maken met veel ingewikkelde regels, wetten, voorschriften ed op ficaal en administratief gebied. RAAD  beantwoordt alle vragen die u op deze terreinen zou kunnen hebben en regelt de zaken voor u. Zodat u uw tijd en energie kunt gebruiken voor het uitoefenen van uw vak. Daar ligt immers uw kracht en daarmee verdient u uw geld.

Naast standaarddiensten, waaronder aangiften omzetbelasting en de jaarrekening, kunt u op ons rekenen bij complexe vraagstukken. Achter ons kantoor staan namelijk specialisten. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij u in iedere situatie zekerheid, flexibiliteit en kwaliteit bieden.

RAAD geeft u de zekerheid van vaste, concurrerende prijzen.

 
 
RAAD Assen Vof

Borgstee 36
9403 TV ASSEN
 
T. 0592 - 398830
E. info@raadassen.nl
 
KvK: 04052661
Privacy Policy